Magenton hyödyt verkkokauppiaalle

| 0 Comments

Näillä kolmella tavalla hyödyt Magenton käytöstä verkkokauppa-alustana

Magento on maailman johtava avoimen lähdekoodin verkkokauppa-ohjelmisto yrityksille. Suosituimpien maksutapojen sisäänrakennetun kustomoinnin ja useiden valmiiden toimitusvaihtoehtojen ansiosta voit aloittaa kaupanteon verkossa vaivattomasti. Seuraavaksi haluamme esittellä kolme suurinta hyötyä, joiden takia suosittelemme Magentoa kaikille verkkokaupan omistajille tai sen hankintaa suunnitteleville:

 

Magento perustuu avoimeen lähdekoodiin

Koska Magento on avoimen lähdekoodin alusta, voit käyttää sitä ilmaiseksi ilman kalliita lisenssimaksuja. Useiden verkkokauppojen perustaminen alkaa siitä, että verkkokauppias tuhlaa tuhansia euroja verkkokaupan suunnitteluun, testaamiseen ja muokkaamiseen, jotta se vastaisi tarpeita. Verkkokauppaa ei yleensä ole testattu käytännössä, eikä se ole tehokas, joustava ja ilmainen käyttää. Verrattuna muihin verkkokauppoihin, joista maksetaan kuukausittaista provisiota sekä kiinteää maksua palveluntarjoajalle, Magentossa ei ole tällaisia kuluja. Magenton käyttäminen on ilmaista, kun käytät Magento Community Editionia. Käyttöönotossa kannattaa hyödyntää asiantuntijan apua, ja kaltaisemme yrityksen veloitus riippuu tarpeestasi, ohjelmoinnin määrästä ja verkkokaupan suunnittelusta brändiäsi vastaavaksi.

Toinen avoimen lähdekoodin mukanaan tuoma hyöty on jatkuvat päivitykset sekä vapaasti saatavilla olevat ohjeet ja tuki jokaista uutta versiota varten. Jos siis kohtaat ongelmia kauppasi asetusten määrittelyssä tai haluat vastauksen helppoon kysymykseen, joku osaa vastata kysymykseesi tai ainakin on olemassa artikkeli, josta löydät vastauksen. Meillä Lamiassa on myös käyttötuki tämänkaltaisia tapauksia varten ja voitkin soittaa aina asiantuntijallemme veloituksetta törmätessäsi ongelmaan.

 

Magento on joustava

Jokainen verkkokauppias tietää, kuinka tärkeää on valita oikea maksupalveluiden tarjoaja. Tämän takia tulee varmistua siitä, että verkkokauppasi on tarpeeksi joustava eri palveluntarjoajia varten. Magentossa voit käyttää Paytrailiä, Checkout.fi, PayPalia, Authorize.netiä, Google Checkoutia sekä monia muita palveluntarjoajia. Joustavuus takaa sen, että voit vastaanottaa maksuja kaikkialta maailmasta, sillä mitä useampia maksutapoja tarjoat, sitä todennäköisemmin ne vastaavat asiakkaalle sopivia maksutapoja.

 

On tärkeää tarjota joustavasti eri maksutapoja, mutta myös toimituskulujen laskemisen suhteen tarvitaan joustavuutta. Saatat haluta tarjota kansainvälistä toimitusta, mutta rajata maat, joihin toimitat ja joihin kieltäydyt toimittamasta. Voit tarjota kiinteitä toimituskuluja kansainvälisiin tilauksiin, kun kotimaan tilauksiin lasket toimituskulut tilauskohtaisesti.

Magenton avulla voit tarjota toimituskuluja sekä kiinteästi että taulukon perusteella. Taulukon avulla voit määrittää toimituskulut tilauksen loppusumman perusteella. Jos haluat veloittaa 10 € toimituskulut yli 100 € tilauksesta ja 25 € kulut yli 300 € tilauksista, se on mahdollista.

 

Magento on kustomoitava

Kuten useimmat hyvin rakennetut avoimen lähdekoodin sovellukset, Magento on luotu olettamuksella, että haluat päivittää ulkoasua ja muuttaa toiminnallisuutta. Toiminnallisuudella voidaan tarkoittaa lisäosia, myyntimalleja, blogityökaluja, kategoria- ja tuotesivujen parannuksia, kassaa, lahjakortteja, mukautettavia kuvia ja mediaa, oheistuotteita, mobiilisovelluksia, kehittynyttä hakua ja navigointia sekä sosiaalisen median integrointia.

Jos aiot perustaa verkkokaupan, suosittelemme säästämään itseltäsi vaivaa ja valitsemaan Magenton. Kun tarvitset asiantuntijan apua, henkilökuntamme auttaa muokkaamaan magento-verkkokauppasi sellaiseksi kuin haluat. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää Magenton hyvistä ja huonoista puolista. Ratkaistaan yhdessä onko Magento oikea valinta juuri sinun yrityksellesi.