Magento 1.9.1-päivitys

| 0 Comments

Magento on tunnettu aktiivisesta kehittäjäyhteisöstä, jonka ansiosta ohjelmistoon saadaan uusia ominaisuuksia ja bugikorjauksia hyvään tahtiin. Viimeisin julkaisu on tällä viikolla päivänvalon nähnyt version 1.9.1. Se sisältää joukon uusia käyttökeloisia ominaisuuksia, tietoturvaparannuksia ja joukon muita erinomaisia uudistuksia.

Magento 1.9.1 tärkeimmät uudet ominaisuudet

Muokattavien tuotteiden ikonit: tällä uudella ominaisuudella verkkokaupan tuotevaihtoehdoille voidaan laittaa visuaaliset valintaokinot. Erityisen käyttökelpoisia nämä ovat esim. väri- tai materiaalivaihtoehdoille Näitä voidaan käyttää tuotesivulla, kategoriasivulla, hakutulossivulla sekä tuoteryhmien filtteröinnissä. Kun kävijä klikkaa ikonia, myös tuotekuva päivittyy vastaavasti helpottamaan ostopäätöstä.

Entistä parempi suorituskyky: Magenton uusin version tukee nyt PHP:n 5.5-versiota ja MySQL-tietokannan 5.6-versiota. Esimerkiksi verrattuna PHP 5.3-versioon verrattuna suorituskyky on jopa 20% parempi. Tämä päivitys parantaa myös tietoturvaa.

Tuki Google Universal Analyticsille: Magento tukee nyt suoraan Googlen uusinta Analytics-standardia. Tämän avulla kävijöistä saadaan kerättyä parempaa segmentoitua tietoa, sekä määritettyä kustomoituja träkkäysparametreja.

Muita parannuksia: Magentoon on lisäksi tehty kymmeniä korjauksia toiminnallisuuksiin. Muun muassa indeksointia, hakukoneoptimointia, katalogina hintasääntöjä ja Paypal-rajapintaa on parannettu entisestään.
Yhtenä tärkeänä asiana ajastettujen toimintojen rooli korostuu entisestään, sillä nykyään kaupan sähköpostit lähetetään ajastetusti.

Täydellinen lista uusista parannuksista, korjauksista ja ominaisuuksista on saatavilla täällä.